A szerzőről

Barta Bence vagyok, a Pénzügyi Mentor alapítója. A pénzügyi tudatosság a 21. század egyik legértékesebb készsége, és a jól tervezhető jövő alapfeltétele, melyhez elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk a szükséges pénzügyi alapokkal. Erről szól a blogom és a hivatásomat is ebben érzem.

Barta Bence

A tizenkettő a tökéletesség száma a keresztény kultúrában. Jó apropót szolgáltat ez a mérföldkő, hogy kis betekintést engedjek a színfalak mögé. Sok minden történt az utóbbi másfél évben (az alapítás óta) a Pénzügyi Mentor oldallal.

Szerettem volna megfelelni a saját magam által állított 3 fő célnak: a társadalmi hasznosság (edukativitás), egyediség és profizmus kívánalmainak. A megjelenítés tartalom hatalmas változásokon ment keresztül, mindeközben felkerült az oldalra a széles társadalmi edukáció jegyében félszáz szakmai cikk, írtam 3, azóta sikeressé vált egyedi igényt kielégítő e-könyvet.

Mindeközben összeállt egy email lista az emelt szintű érdeklődőknek, összeállt az időpont foglaló rendszer, némi játékosítás keretében már szerencsekereket is lehet pörgetni, s egyedülálló kísérlet keretében 250 feletti ember töltötte már ki a pénzügyi felkészültség és tudatosság kvízt – ez pedig 250 egyedi értékelés kiküldésé is jelentette (a vállalásnak megfelelő 1 munkanapon belül).

Ez alatt az idő alatt rengeteg személyes konzultációt tartottam: a legkülönbözőbb élethelyzetű emberek kerestek meg. Ajánlásuk alapján tudtam segíteni családtervező pároknak, nyugdíjra készülő középkorúaknak, Angliában élő nagycsaládosnak, frissen induló és sikeres vállalkozóknak, de például sokszázmilliót befektető örökösnek is, hogy egy kis ‘egzotikumot’ említsek.

Mindvégig kiálltam az alapelvem mellett, hogy teljes körű pénzvisszafizetést vállalok bárminemű elégedetlenség esetén, indoklás nélkül is.

Büszke vagyok rá, hogy soha nem éltek ilyen igénnyel, s hogy a konzultációk – a visszajelzések szerint – nem csak megérik az árukat, hanem sokszor katartikusak és valódi segítséget nyújtanak a legkülönbözőbb élethelyzetűeknek. Erre immár jelentős számú visszajelzés erősíti meg az érdeklődőket a weboldalon és a facebookon is.

Senki nem ért azonban mindenhez: meggyőződésem, hogy a széleskörű előzetes igényfelmérés segíi a megtapasztalt 100%-os elégedettséget: ha úgy érzem nem tudok segíteni azt is egyenesen, már a folyamat elején jelzem- erre is volt már példa.

Az utóbbi másfél évben megismertem a facebook hasznos funkcióit, sikeres hirdetési kampányokat menedzseltünk az üzlettársammal, akinek nagyon sokat köszönhetek. (Gyenes) Donát segített felépíteni az oldalt, tisztázni a stratégiát, igényessé tenni a dizájnt. Ugyancsak vele építettük ki a biztonságos netes fizetést, az email automatikát és az instant számlázást.

A sok ajánlának és a sikeres kooperációknak köszönhetően e percben immár 12,305-ön áll a facebook lájkolóink száma. Ez azt jelenti, hogy minden 500. magyar facebook felhasználó követi az oldalam, ami így belépett a magyar top 5,000 facebook oldal közé. Ez becslések szerint a magyar facebook oldalak felső fél százaléka, azaz 200-ból az egy (forrás: G7).

12,305 követő nagy megtiszteltetés, de komoly felelősség.

Igyekszem ennek a felelősségnek megfelelni, s a jövőben is értékes tartalmat szolgáltatni, továbbra is az edukáció, az egyediség és a profizmus jegyében. Köszönöm, ha velem tartotok a továbbiakban is!

Külön köszönöm, ha erre a linkre kattintva időt szántok a visszajelzésre, mert kíváncsi vagyok hogyan, s melyik irányba fejlődhetnék!

Töltsd ki a pénzügyi kvízt, és személyre szabott értékelést kapsz tőlem!

A kvíz 5-8 perc alatt kitölthető, és átfogó, reális képet adhat a pénzügyi tájékozottságodról, tudatosságodról. A pontszám azonnal látszik, de az igazi extrát, a valóban egyénre szabott, e-mailben érkező kiértékelés jelenti.

Töltsd ki, most

Share This