Akció!

Lakásvásárlás Á-tól Z-ig e-book

6 990 Ft 3 980 Ft

Lakás vásárlásán gondolkodsz? Szeretnél gyorsan képbe kerülni a lehető legtöbb szemponttal? Szeretnéd kiváltani az ingatlanost, reálisan felmérni a kínálatot és profin tárgyalni az
árról? Vagy csak egyszerűen egy olyan anyagot keresel, amivel százezreket spórolhatsz? Ne keresd tovább, ez a könyv Neked szól.

Kategória:

Magyarországon a saját tulajdonú ingatlanok aránya 88,7% (KSH adatok szerint). Ez azt jelenti, hogy az ingatlanvásárlás izgalma előbb-utóbb majdnem minden hétköznapi embert érint. Azért írtam meg ezt a kiskönyvet, hogy gyakorlatias segítséget nyújtsak már az első vásárlás alkalmára: ezáltal elkerülhetők legyenek a buktatók, s az ingatlanvásárlás teljes komplex folyamatát leírjam a „vásárolni vagy bérelni” dilemmától a hitelképesség felmérésétől a kiválasztáson át a sikeres áralkuig és szerződésig, (minél spórolósabb) illetékelésig. Az ingatlanunk a legértékesebb vagyontárgyunk. Abban hiszek, hogy már a vásárlás pillanatában észben kell tartani az (akár csak évtizedek múlvára tervezett) eladást, mert ezáltal lesz a lakásunk értéktartó, a lehetőségekhez képest gyorsan pénzre váltható (likvid) befektetés, s így tudatos és okos vételi döntés. Az e-könyv végigvezet a teljes lakásvásárlási folyamaton, máshol nem elérhető integrált tudást nyújt: számtalan tippel időt és pénzt spórol, lehetőségeket mutat a sikeres áralkura, a biztonságos vételre (kipróbált sziklaszilárd előszerződés mintával). Hiszem, hogy a gyakorlatias tanácsokat használva sokszázszorosan termelheti meg az árát.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lakásvásárlás Á-tól Z-ig e-book” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük