Akció!

Éven belüli 17% kockázatmentes hozam e-book

5 490 Ft 3 290 Ft

A piacon fellelhető legjobb befektetést keresed? Szeretnél végre nem pár százalékot befektetni, hanem egy kevéssé propagált lehetőségből kivenni a részed? Ha szeretnél időben értesülni erről a kiemelkedő lehetőségről, hogy felkészülhess rá és odaérve kihasználhasd, akkor a legjobb helyen jársz. Ennek a kiskönyvnek a segítségével elkerülheted a buktatókat és egy lépésről lépésre szóló útmutatót kapsz a kezedbe.

Kategória:

A klikkvadász üres ígéretektől valószínűleg mindenkit a hideg ráz. A legjobb lehetőségekről azonban nem szabad lemaradni, s ez jelen piaci környezetben minden bizonnyal kiemelkedő. Ezért érzem jogosnak és tényszerűnek a figyelemfelkeltő címet. A lehetőség azért kevéssé ismert, mert senkinek sem éri meg propagálni: sem a drágább terméket kiszórni akaró pénzintézeteknek, sem a jutalékközpontú ügynököknek, sem a kedvezményt biztosító államnak. Bár e befektetés leggyorsabb kiaknázásához szükségesek bizonyos élethelyzetek, de a széles körű kedvezményezetti kör és a hétköznapi emberek életében nagy biztonsággal előforduló életesemények miatt mindenképp hasznos tudni akár jó előre erről a páratlan igénybevételi lehetőségről. Meggyőződésem, hogy minden portfólióba megkülönböztetett helyet érdemel ez a kiemelkedő hozamú befektetés, a kiskönyv pedig a legmagasabb igényeket is kielégítve, kézen fogva vezet végig a folyamaton és segít elkerülni minden buktatót. Ha nem lehetne az e-könyv árát itt is megszázszorozni, alacsonyabb árat határoztam volna meg.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Éven belüli 17% kockázatmentes hozam e-book” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20% kedvezmény
Talán legközelebb
Ingyenes e-könyv
Közel járt!
Talán legközelebb
Ingyenes e-könyv
Közel járt!
20% kedvezmény
Talán legközelebb
50% kedvezmény
Ingyenes e-könyv
Közel járt!
Pörgess, és nyerj értékes ajándékot!
Írd be az e-mail címed, és pörgesd meg a szerencsekereket. Itt a lehetőség, hogy valami igazán különleges Pénzügyi Mentor ajándékot nyerj! 
Két egyszerű játékszabály:
  • Ha nem nyertél, akkor van még egy lehetőség pörgetni.
  • Nem szeretjük a csalókat, szóval mindenképp legyél becsületes.