árak

Az árak meghatározásakor a mindenki számára elérhető árszint meghatározása volt a célom. A jövőben az árak emelkedésének jogát fenntartom (és jósolom), mivel a rászánt idő és a szolgáltatás értéke többszöröse az árának.

Zoom konzultáció

Jelenleg:
29.990,- Ft
  • Kapcsolatfelvétel
  • Megbízói bemutatkozás
  • Kérdőív kitöltése
  • Súlypontok meghatározása
  • Személyre szabott tippek
  • Írásos összefoglaló
  •  

„Jó szívvel ajánlom Bence írásait és a személyes konzultációt is. Baromi felkészült, érthetően magyaráz, valódi (pénzre váltható) gyakorlati tippeket nyújt, és tényleg nem akar semmit eladni!"

Dávid (mérnök-közgazdász)

„Eddigi életem legértelmesebb kiadása volt a tanácsadás.”

Nándor (szoftverfejlesztő)

„Bencének köszönhetően tisztában vagyok a pontos kiadásaimmal. Pusztán ennek a realizálása csökkentette a kiadásaimat. Mindenkinek ajánlom!"

Barbara (ápolónő)

„Nagyon nem értettem a pénzügyekhez, sajnos ez a pénzkezelésemen is meglátszott. Úgy lettem 30 éves, hogy gyakorlatilag semmit sem takarítottam meg. Örülök, hogy betartottam az újév fogadalmam és elkezdtem rendbe tenni a pénzügyeim!"

Judit (Ph. D. filozófia egyetemi tanár)

„Pofonegyszerű tanácsokat kaptam, de ezeket alkalmazva a magtakarításaim duplázódnak – az első negyedévben eddig minden hónapban…"

Kata (dr.) (jogász)

„Jó szívvel ajánlom Bencét, nagyon hasznos két órát konzultáltunk."

János (szabadúszó)

„Ha nem ajánlották volna, sose adtam volna pénzt egy ilyen alkalomért. Bár a változást csak én magam tudom megtenni, a noszogatás kifejezetten hasznos és meggyőző volt!"

Zsolt (vállalkozó)

„Azt hittem már nem sokat tanulhatok a pénzügyekről, de a tanácsadásnak hála rájöttem, hogy esetemben nem a kiadási oldal csökkentésével, hanem a bevételek növelésével állíthatom végre anyagilag is növekedési pályára a családomat. Külön köszönet a kiegészítő karriertanácsadásért."

Gábor (pénzügyi vezető)

„A tanácsadás lényegre törő és rendkívül gyakorlatias volt. Azóta is váltunk üzeneteket, olyan, mintha a pénzügyi coachom lenne."

NIkolett (főállású édesanya)

„Közgazdász végzettségemmel és az átlagnál magasabb(nak hitt) pénzügyi tudatosságommal kíváncsian vártam, hogy mit tud nekem mondani egy tanácsadó, de a személyes konzultáción gyorsan kiderült, hogy bőven van még hová fejlődnöm. Az alapvető összefüggések és trendek átbeszélése közben remek gyakorlati (és személyre szabott!) tippeket kaptam a megtakarításaim és bevételeim növelésére, és a megtakarítási portfólióm célszerű átrendezésére. Nagyon ajánlom, ez a beszélgetés ennél jóval több pénzt is megérne."

Julianna (közgazdász)

„Újfajta megvilágításba helyezi a pénzügyeket. Egyszerű, érthető példák, megdöbbentő adatok. Érdemes olvasgatni, követni."

Eszter (logopédus)

gyik

Gyakran Ismételt Kérdések

HOGYAN ZAJLIK EGY SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ?

A kapcsolatfelvétel után történik egy rövid megbízói bemutatkozás, és az elvárások megfogalmazása az alábbi kérdőív segítségével. A fentiek alapján meghatározásra kerülnek azok a súlypontok, amelyet a megbízó kijelölt, és erre én külön felkészülök. Ezután következik az időpont egyeztetés, majd maga a konzultáció személyre szabott tippekkel, tanácsokkal, azonnali haszonnal. Majd egy írásos összefoglaló átadásával zárul a konzultáció.

KAPOK SZÁMLÁT A KONZULTÁCIÓRÓL? ÉS HA IGEN, PONTOSAN MIRŐL?

Természetesen, minden esetben. A szolgáltatási díj ellenértékéről gazdasági társaságként a Barta és Társa Bt. ad számlát.

(A számla jogcíme a tanácsadási tevékenységnek megfelelően “Egyéb oktatás” (85.59’08), “Felső szintű, nem felsőfokú oktatás” (85.41’08), illetve idegen nyelvű (angol / német) tanácsadás esetén lehet még “Tolmácsolás, Szaktolmácsolás” (74.30’08).)

MILYEN LEHETŐSÉGEkkel élhetek, HA NEM VAGYOK ELÉGEDETT A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGÉVEL?

Amennyiben az ügyfél nem maradéktalanul elégedett, mert a konzultáció nem termelte meg azonnal (legalább az árát), teljeskörű pénzvisszafizetési garanciát vállalok.

Pénzügyi tanácsadás, azonnal hasznot hajtó gyakorlati tippekkel, hétköznapi embereknek.

IRATKOZZ FEL!