Akció!

Pénzügyeink vezetése e-book

3 990 Ft 2 990 Ft

Rendszert keresel a háztartási pénzügyeid vezetésére? Esetleg költségcsökkentési ötleteket, bevételnövelési lehetőségeket keresel? De vajon milyen okok szólnak a pénzügyek vezetése mellett? Ha egy olyan sémát keresel, ami többszörösen kipróbált és jól használható a mindennapokban, akkor ne keresd tovább. A pénzügyeink vezetése kiskönyv a legjobb barátod lesz ebben.

Kategória:

A konzultációk során azt tapasztaltam, hogy az embereknek szüksége van egyszerű és jól működő módszerekre, ahogy pénzügyeiket kézben tarthatják. Azért írtam meg ezt a kiskönyvet, hogy adjon iránymutatást struktúrát teremteni, s konkrét tippekkel és gyakorlati példával segítsen hasznos adatbázist építeni az adatainkból. Ha ugyanis a megfelelő adatokból bizonyos egyszerű összehasonlító mérőszámokat olvashatunk ki, az egész pénzügyi életünkre hatással lehet. Ahány ember annyi féle pénzkezelés, de helyes következtetéseket csak hiteles adatokból lehet levonni. Kipróbált és a mindennapokban remekül használható séma mellett egyedi és máshol el nem érhető applikációs összehasonlítás is olvasható, csakúgy, mint gyakorlatias tippek és konkrét költségcsökkentési ötletek. Az e-könyv megírásakor igyekeztem arra is figyelni, hogy azoknak is kínáljon alternatívát, akiktől az állandó és nagyfokú pontosságot elváró adminisztráció távol áll. Hiszem, hogy remek kezdő csomag a tudatos pénzügyi élethez!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pénzügyeink vezetése e-book” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20% kedvezmény
Talán legközelebb
Ingyenes e-könyv
Közel járt!
Talán legközelebb
Ingyenes e-könyv
Közel járt!
20% kedvezmény
Talán legközelebb
50% kedvezmény
Ingyenes e-könyv
Közel járt!
Pörgess, és nyerj értékes ajándékot!
Írd be az e-mail címed, és pörgesd meg a szerencsekereket. Itt a lehetőség, hogy valami igazán különleges Pénzügyi Mentor ajándékot nyerj! 
Két egyszerű játékszabály:
  • Ha nem nyertél, akkor van még egy lehetőség pörgetni.
  • Nem szeretjük a csalókat, szóval mindenképp legyél becsületes.