ISMERJ MEG!

A pénzügyi tervezést különböző élethelyzetekben, országokban és foglalkoztatási formákban gyakoroltam és gyakorlom.

Barta Bence

pénzügyi mentor

Barta Bence vagyok, 32 éves okleveles közgazdász, külföldön szerzett posztgraduális minősítéssel és immár másfél évtizedes pénzügyi tervezés hobbival.

Bemutatkozás

Rendelkezem munkatapasztalattal vállalkozóként, startup cégnél és multinacionális vállalatnál is. Karrierem során három különböző országban dolgoztam és éltem. Egyetemi és posztgraduális tanulmányaim folyamán rendszeresen oktattam és vettem részt mentorálási programokban, mentorként és mentoráltként is. Utóbbiaknak köszönhetően az a tapasztalatom, hogy némileg értek a pedagógiához, szeretek emberekkel foglalkozni.

A pénzügyi tervezés gyakorlatát egyedülállóként, házasként és családosként is gyakoroltam és gyakorlom. A gazdasági naprakészség, az állami ösztönzők ismerete és az eligazodás az adókedvezmények között szerintem elengedhetetlen részei ma már az egyéni (ill. háztartási) szinten is sikeres pénzügyi életnek.

Az ezen területen felhalmozódott ismereteim és a rengeteg gyakorlati tipp továbbadási igénye eredményezte, hogy belevágtam a pénzügyi mentorálásba, s elindítottam ezt az oldalt. A személyre szabottság ugyanakkor kiemelkedően fontos nekem, ezért minden jövőbeli megbízóm preferenciáit alábbi kérdőívben mérem fel.

“A pénzügyi kultúra gyerekcipőben jár, az oktatás gyakorlatilag nem tartalmazza. Ugyanakkor a  TV reklámok fele személyi kölcsönre csábít, felmérések szerint a háztartások 60%-ának nincs 1 havi vésztartalékja sem: a hétköznapi emberek pedig nem mernek nekiállni pénzügyeik rendbe tételének. Hiszek benne, hogy segíthetek ebben.“

Miért dolgozz velem?

Hiszek abban, hogy a tanácsadásnak komoly hozzáadott értéke van az emberek életében hosszú távon.

Személyre szabottan, az ügyfél helyzetébe és lehetőségeibe beleérezve magam igyekszem a lehetőségeket felvázolni. Mindennek ára van ugyanis, de a pénzügyek terén különösen is igaz, hogy a legnagyobb összeget éppen akkor fizetjük, ha valami látszólag ingyen van Az én célom az, hogy rendkívül hozzáférhető áron a pénzügyi tudatosságot javítsam, s ezzel az ügyfeleket saját életükben már rövid távon is kézzel fogható eredmények eléréséhez segítsem.

 

Amiben segíteni tudok Neked

Pénzügyi tudatosság

Pénzügyi portfólió kialakítása

Pénzügyi tervezés

Személyre szabott tippek

U

Pénzügyi egyensúly

Kiadások csökkentése

Előtakarékosság

Bevételek növelése

Pénzügyi tanácsadás, azonnal hasznot hajtó gyakorlati tippekkel, hétköznapi embereknek.

IRATKOZZ FEL!